نحوه ساخت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس
الان که این مطلب را میخوانید، احتمالا یک وبسایت، راهاندازی کردهاید و لازم است بدانید که مردم، چطور میتوانند از آن استفاده کنند. حالا چند سوال مهم برایتان مطرح میشود مانند، تعداد بازدیدکنندگان روزانه سایت من چقدر است؟ مردم در اینترنت به دنبال چه موضوعاتی هستند؟ مردم را چطور به وبسایتم جذب کنم؟ اینجاست که نیاز به ساخت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس پیدا میکنیم.
گوگل آنالیتیکس، پاسخ تمام این سوالات و بسیاری سوالات دیگر شما را فقط با نصب یک کد ساده، پاسخ میدهد.
ساخت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس
گوگل آنالیتیکس، یک منبع به ظاهر بیپایان از اطلاعات است. اما تا زمانی که شما امکان ایجاد اکانت گوگل آنالیتیکس را برای خود فراهم نکرده و آنرا به درستی تنظیم نکرده باشید، نمیتوانید از مزایای آن استفاده کنید و چنانچه یک بازاریاب تازه کار در حوزه دیجیتال هستید، ممکن است اولین گام، برایتان دلهرهآور باشد.
بنابراین ما اینجا هستیم تا جلوی تشویش شما را بگیریم و کار با گوگل آنالیتیکس را برایتان شرح دهیم.
در این مقاله، ما از طریق ایجاد اکانت گوگل آنالیتیکس و اضافه کردن کد آن به سایت، چگونگی اشتراکگذاری صحیح آن با ذینفعان را برایتان توضیح خواهیم داد.
ایجاد اکانت گوگل آنالیتیکس
برای شروع کار، به سادگی به صفحه گوگل آنالیتیکس بروید. آنجا، لینکی برای ثبت یک حساب کاربری مشاهده خواهید کرد. در ادامه، از شما خواسته میشود تا وارد حساب کاربری گوگلتان شوید یا یک حساب کاربری جدید ایجاد نمائید. هنگامی که وارد سیستم شدید، گوگل، یک صفحه، جهت آغاز فرایند ثبتنام گوگل آنالیتیکس به شما ارائه میکند.

اکنون شما میبایست، شاخصهای مد نظرتان را برای حساب کاربری خود تعیین نمائید. برای شروع، باید در نظر داشته باشید که نام حساب کاربری، باید به نام تجاری شما ثبت شود.
به عنوان یک آغازگر در ساختار گوگل آنالیتیکس، توجه داشته باشید که یک حساب کاربری حتما در بالاترین سطح سازمان نگهداری شود. چرا که، مالک حساب کاربری یا ذینفعان، می توانند به اطلاعات گوگل آنالیتیکس شما دسترسی داشته باشند.

توجه داشته باشید در صفحه ساخت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس، هر ویژگی، از منظر مختلفی میتواند ترافیک سایت شما رو مورد ارزیابی قرار دهد، لذا این قسمت را با دقت تکمیل نمائید.
در این صفحه، نام وبسایت خود را وارد کنید که در نهایت، به نام حساب گوگل آنالیتیکس شما تبدیل میشود. آدرس وبسایت را نیز با توجه به //:http (پروتکل غیرامن) یا //:https (پروتکل امن)، وارد نمائید.
از میان دستهبندی صنعت، یک موضوع را انتخاب نمائید تا مشخص شود وبسایت شما در کدام دسته بندی، ارزیابی خواهد شد. انتخاب صحیح دستهبندی، به شما اجازه خواهد داد که به گزارشهای معیارسنجی دسترسی داشته باشید و اطلاعات خود را با سایر مشاغل صنعتتان مقایسه کنید و اگر لازم بود الگوبرداری نیز داشته باشید. در نهایت، یک منطقه زمانی را تعریف نمائید؛ با این توضیح که منطقه زمانی، تاثیر مستقیمی بر نحوه همبستگی دادهها، بر اساس ساعت و روز منطقه شما خواهد داشت.
اضافه کردن کد ردیابی به وبسایت
با تکمیل مراحل قبلی، «دریافت شناسه ردیابی» را انتخاب کنید و توافقنامهای که ظاهر میشود را قبول نمائید. سپس، نمای کلی حساب کاربری خود را مشاهده خواهید کرد، که در آن شناسه ردیابی، برایتان نمایش داده میشود.

حالا شما میبایست کد ردیابی را به سایت خود اضافه کنید. اگر مهارتهای لازم جهت دسترسی به کدهای وبسایت را دارید، قطعه کدی که در زیر «ردیابی وبسایت» مشاهده میکنید را درست، قبل از تگ </head> به قالب سایت خود اضافه کنید. چنانچه با یک توسعهدهنده، جهت مدیریت وبسایت خود کار میکنید، کافیست کد را کپی کنید و آن را برای وی ارسال نمائید.
در سیستمهای مدیریت محتوایی مانند وردپرس، افزونههایی وجود دارد که قسمتی مجزایی را برای کد ردیابی گوگل آنالیتیکس در نظر گرفتهاند که کار شما را برای تحقق این موضوع، راحت کرده است.
تأیید ترافیک
پس از اینکه کد ردیابی در جای خود قرار گرفت، جهت اطمینان از عملکرد کد و اطمینان از برقراری ارتباط بین وبسایت و گوگل آنالیتیکس، به بخش Real-Time بروید. اگر کد، به درستی اجرا شود، فعالیت بازدیدکنندهگان، در این قمست، قابل مشاهده خواهد بود.
همچنین میتوانید از افزونه Google Analytics by MonsterInsights که به صورت رایگان، در مرورگر گوگل کروم، قابل استفاده است را جهت صحت عملکرد کد در وبسایت، نصب نمائید.

به اشتراکگذاری دسترسی با اعضای تیم
پس از تنظیم حساب گوگل آنالیتیکس، میتوانید به اعضای تیم خود نیز، دسترسی بدهید تا بتوانند دادهها را مشاهده کنند. معمولا این سطح دسترسی، در اختیار مدیرعامل، متخصص سئو و مدیر بازاریابیِ یک مجموعه، قرار میگیرد.
برای اشتراکگذاری دسترسی به حساب، به بخش مدیریت گوگل آنالیتیکس بروید و مدیریت کاربر را انتخاب نمائید.


در این قسمت، شما میتوانید آدرس ایمیل عضو تیم خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که این ایمیل، میبایست، یک حساب کاربری گوگل باشد.
حالا سطوح دسترسی را براساس آنچه قرار است، فرد مورد نظر، در آن دخالت داشته باشد، تعیین نمائید. اگر میخواهید یک فردی، فقط اطلاعات را مشاهده کند، بنابراین دسترسیِ «خواندن و تحلیل» را برایش در نظر بگیرید. دسترسی به سطح “ویرایش” بسیار مهم است و آنرا فقط به افرادی تخصیص دهید که علاوه بر تخصصهای لازم، قابل اعتماد شما نیز باشند.
ایجاد اکانت گوگل آنالیتیکس
پیکربندی صحیح تنظیمات گوگل آنالیتیکس، به شما اجازه میدهد تا تصویر کاملی از نحوه ارتباط افراد با کسب و کارتان را بدست آورید. خوشبختانه، فرایند راهاندازی، نسبتا ساده است؛ حتی برای افرادی که دانش کمی از برنامهنویسی داشته باشند.
حال، اگر هنوز گوگل آنالیتیکس را برای سایت خود، نصب نکردهاید، از رقبایتان عقب هستید. از طریق گوگل آنالیتیکس و با ساخت حساب کاربری در گوگل آنالیتیکس، قادر خواهید بود با تجزیه و تحلیل رفتارها و اقدامات کاربران خود، تصمیمات هوشمندانهتری را برای کسب و کارتان در نظر بگیرید.
لذا وقت را از دست ندهید؛ حساب کاربری خود را ایجاد کنید، تنظیمات مربوطه را پیکربندی کنید و فعالیت بازدیدکنندگان خود را تماشا و بررسی نمائید. همچنین اگر پیشنهاداتی در این زمینه دارید حتما با ما از بخش دیدگاهها درمیان بگذارید.