محبوبیت هاست های رایگان این روز ها بسیار افزایش یافته است و دلیل آن نیز بسیار ساده است. همه ما چیزهای رایگان را دوست داریم و تا کلمهی رایگان به گوشمان میخورد نمیتوانیم جلوی خودمان را بگیریم. این طبیعت انسان است و دقیقا با توجه به همین غریزه دهها شرکت پدیدار شدهاند تا روی این غریزه سرمایهگذاری کنند. همانطور که میدانید ایجاد یک وبسایت، هزینههای مختلفی را به شما تحمیل میکند و چه چیزی بهتر از هاستهای رایگان میتواند برای افرادی با بودجهی اندک، وسوسه انگیز باشد. اگر شما نیز به دنبال ایجاد یک وبسایت رایگان میباشید ما در این مقاله بهترین هاست های رایگان را به شما معرفی خواهیم کرد.
آنچه در این مقاله میخوانید
در ابتدا بصورت خلاصه، برخی معایب هاستهای رایگان را برایتان شرح میدهیم. اولین نکته که باید دقت داشته باشید این است که هاستهای رایگان همیشه آن چیزی نیستند که اعلام میکنند. ظرفیت ذخیرهسازی و سرعت سرور پایین، سرعت و عملکرد سایت شکا را به شدت پایین می آورد و همچنین تعهداتی که معمولا به یک هاست پولی تعلق میگیرد در هاستینگ رایگان وجود ندارد و شما در صورت روبرو شدن با مشکل از سمت پشتیبانی خدماتی دریافت نخواهید کرد.
در امنیت این هاستها نیز شک و تردید بسیار وجود دارد. در واقع این موضوع یادآور ضربالمثل “هر چقدر پول بدهید همان قدر آش میخورید” میباشد.
هاستهای رایگانی که در ادامه معرفی میشوند بسیار مشهورند و محل خوبی برای کسب و کارهایی کوچک هستند تا وبسایت خود را راهاندازی کنند. در ضمن ما سعی کردیم هاستهایی را معرفی کنیم که برای کاربر ایرانی قابل دسترسی باشند. بسیاری از سایتهای خارجی که در زمینه هاستینگ رایگان فعالیت میکنند یا داخل ایران مسدود شدهاند و یا از دادن خدمات به کاربران ایرانی امتناع میورزند. خب اگر در کارتان جدی هستید و به دنبال بستر برای ایجاد وبسایت خود میگردید با یکی از این ارایه دهندههای هاستینگ رایگان زیر شروع کنید.
AwardSpace با بیش از ۲.۵ میلیون مشتری و ۱۷ سال حضور در کسبوکار میزبانی وب، نام خود را به عنوان یکی از ارایه دهندگان خوب هاستینگ رایگان سر زبانها انداخته است.
برخی از بهترین ویژگیهای آن عبارتند از:
اینجا همه چیز فوقالعاده به نظر میرسد نظر شما چیست؟
اگرچه AwardSpace امکانات خوبی ارایه میکند اما چندین مسئله در مورد هاست رایگان آنها وجود دارد که مانع از خدمترسانی به عنوان یک گزینه عملی برای یک وبمستر جدی میشود.
کاربران در این سیستم، محدودیت ۱ گیگابایت فضای دیسک و ۵ گیگابایت پهنای باند خواهند داشت. این محدودیت، درواقع سایت شما را شبیه به یک دموی ساده میکند. همچنین در قسمت قوانین سایت، بندی مبنی بر فروش دادههای سایت شما وجود دارد.
در صورت تمایل به استفاده از این سرویس رایگان وارد لینک زیر شوید:
پارسپک یکی دیگر از شرکت های میزبانی وب ایرانی است که پلن هاست رایگان نیز ارایه می کند و دارای امکانات زیر می باشد.
در این مقاله سعی کردیم با وجود تمام کاستیهایی که هاستهای رایگان دارند و در مقاله به آن اشاره شد، بهترینها را از میان تعداد زیاد گلچین کرده و به شما معرفی کنیم. آیا شما تا الان تجربه کار با هاستهای رایگان را داشتهاید؟ اگر بله خوشحال میشویم تجربه خود را با ما و بقیه کاربران در بخش دیدگاهها به اشتراک بگذارید همچنین اگر هاست رایگان خوبی سراغ دارید که فکر میکنید ارزش معرفی کردن دارد برایمان دیدگاه بگذارید.
در ادامه بخوانید : هاست و دامین چیست و چگونه تهیه کنیم؟